Duizenden kilometers gereden op zoek naar vrijheid, om het hier te vinden

Weet je nog die enquête die ik je een paar maanden geleden stuurde? Tientallen reacties kreeg ik. Hiep hoi! Een van de vragen ging over wat voor jou als ondernemer het allerbelangrijkste was. Alle respondenten vinkten hierbij vrijheid aan.

Maar wat is vrijheid precies? En hoe vind je het?

In 2015 had ik geen tijd om hierover na te denken. Ik was alleen maar aan het werk. Het enige was ik wist was dat ik me onvrij voelde. Ik moest een heleboel dingen, van mezelf en van anderen.

Aan de buitenkant was het shiny en 6 cijfers. Maar aan de binnenkant? Mwah.

Ik deed elke dag hetzelfde. Ik zat gevangen in een marketingsysteem dat niet bij me paste en waar ik steeds meer tegenaan hikte. Het ging zelfs ten koste van mijn gezondheid en relaties. Op een dag draaide ik de knop om en kocht een camper. Op zoek naar de vrijheid die ik zo graag wilde. Afijn, je hebt me ongetwijfeld op Facebook voorbij zien komen.

In drie jaar heb ik een enorme transformatie doorgemaakt. Nu weet ik dat de vrijheid niet zit in een camper, niet in een ander land, niet in een stralende zon boven een azuurblauwe zee. Ook niet in meer meer meer.

Maar gewoon tussen mijn oren.

Mijn intuïtie volgen en van daaruit werken met klanten die ik enorm leuk vind, angsten onder ogen zien en het dan toch doen, de controle loslaten en open staan voor wat zich aandient in mezelf en in de buitenwereld, mooie dingen creëren en die durven tonen, en mezelf ook in al mijn onvolmaaktheid, marketing doen en verkopen op basis van vertrouwen en niet vanuit angst, werken op een plek in de natuur – dat is mijn vrijheid als ondernemer.

Nu ben ik ‘a woman on a mission’. Ik wil andere ondernemers inspireren om de moed hebben om op zoek te gaan naar vrijheid, zonder dat je daarvoor in een oud camperbusje hoeft te stappen. Daarmee ga ik jou een hoop tijd en heel veel kilometers besparen.

Er ís een leuke manier van ondernemen. Je kunt het absoluut gewoon als jezelf doen. En als jezelf klanten werven, net zo eerlijk en open als je met je klanten werkt. Je hoeft niet mee met de hypes. Je hoeft niet te doen wat de goeroes zeggen.

Er is geen enkele reden waarom jij in een systeem zou moeten stappen dat je niet past en dat je vrijheid beperkt.

Ik heb een (nogal praktische) methode ontwikkeld die jou en andere ondernemers helpt om die vrijheid te creëren, in stand te houden en te vieren. De ondernemers die ik er al mee geholpen heb, zeggen dat niet alleen hun werk, maar hun hele leven is veranderd.

Nieuwsgierig? Neem contact met me op, dan vertel ik je meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *