Hoe vrij ben jij? – met een cadeautje!

Ik durf te zeggen dat ik vrij ben.

Nogal een stelling hè? Maar ik kan het je uitleggen. En ik kan het je aanbevelen.

Natuurljk heb ik allereerst een vrijheid die niet voor iedereen is weg gelegd. Ik heb geen partner en geen kinderen en kan gaan en staan waar ik wil (hoewel ik nu wel een hond heb die me aan ‘huis’ kluistert).

Ik werk volledig locatie onafhankelijk en ben al 4 jaar op reis. Ik werk waar er wifi is, of dat nu aan zee in Zuid Spanje is of in de bossen van Brabant. Ik heb geleerd om online marketing te doen. Om op afstand verbinding te creëren met mijn klanten en ze te helpen op hun reis naar vrijheid.

Dankzij een innerlijke reis van 4 jaar heb ik mij bevrijd van veel oude angsten en draken en andere knellende banden. Andersom ben ik vrij om iedereen te helpen die zich in mijn omgeving bevindt en die wel een steuntje in de rug kan gebruiken.

Maar weet je wat voor mij de aller- aller- aller- allergrootste vrijheid is?

Dat is dat ik de vrijheid heb om het werk te doen waarvoor ik in de wieg ben gelegd, vanuit het vertrouwen dat ik weet wat mijn missie is en dat ik daar anderen mee kan helpen, en vanuit het vertrouwen dat ik hier een boterham mee kan verdienen.

Is het bijzonder dat ik mijn missie ken en leef? Ja, dat is heel bijzonder.

Waarom? Dat is omdat je missie zich in je binnenste bevindt, naast die grote draken die daar ook leven.

Als jij de reis naar binnen maakt om er achter te komen wat je missie is, dan kom je op weg naar dat verlangen alle draken tegen die daar in de buurt staan.

Wij zijn er inmiddels zo goed in geworden om draken te vermijden, en ook al het andere wat onprettig voelt, dat we de reis naar binnen maar liever niet aangaan.

De huidige maatschappij helpt ons daar graag bij. Druk druk druk is de standaard en dat past niet goed bij de vertraging die zo’n reis naar binnen van je vraagt.

Er is veel afleiding. Als je even staat te wachten, pak je je telefoon. Als je je niet prettig voelt, dan staat de hele wereld klaar met adviezen om je bij dat gevoel vandaan te trekken.

Terwijl er onder dat onprettige gevoel nu juist jouw grootste schatten bevinden.

Je vindt pas de vrijheid die je zoekt als jij het pad kiest van de held. Als je de draken aan durft te kijken en ze zelf op kan tillen om te kijken wat ze onder hun billen voor je verborgen proberen te houden.

En als je dan een echte held bent, dan ga je dat doen wat de meeste angsten oproept. Omdat je draken je vertellen dat dit nu juist het meest belangrijke is wat je ooit in je leven gaat doen.

En zo ga je op de reis van de held. Elke fase kent zijn eigen draken, en natuurlijk voel je de angst, maar je blijft erbij, je loopt niet weg, en je transformeert alle draken in een creatieve stroom die je voortdrijft op weg naar jouw ultieme vrijheid, hoe dat er dan ook voor jou uitziet.

Elke reis van de held kent een eerste stap. Die eerste stap is de moeilijkste. Als je op reis gaat, zeker als je niet precies weet waarheen, dan is het vertrek het lastigste moment van de hele reis.

Daarom wil ik jou daar graag bij helpen.

Ik geef in de maand december 5 gratis coachingsgesprekken weg, om jou te helpen bij het vinden van jouw vrijheid.

Stuur me een bericht met het een onderwerp waar jij graag over wilt praten. Dan kies ik uit alle reacties 5 mensen die nog deze maand gratis coaching van mij krijgen, zodat jij met een vrij gevoel het nieuwe jaar in kan.

Als je iemand kent voor wie dit gesprek ook interessant kan zijn, stuur de mail dan door en laat me even weten dat je dat gedaan hebt. Dan is de kans ineens wel heel groot dat jij bij de 5 kandidaten zit die gratis coaching krijgen. Ook de hulppieten verdienen een cadeautje natuurlijk.

PS vergeet je niet je telefoonnummer in de mail te zetten, en een dag waarop jij tijd hebt om te bellen?

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *