Ik vier een jubileum! Kom je ook?

Op 16 juni 2016 – precies 3 jaar geleden – ben ik het land uitgereden in mijn oude Volkswagen camper, nadat ik op 5 mei mijn huis had opgegeven.

Dit was de start van mijn echte nomadenbestaan, want in het jaar ervoor reisde ik ook al, maar toen had ik nog gewoon een huis.

Meestal beginnen mensen om actief te bloggen als ze op reis gaan. Want dat moment is spannend, en ze willen de achterblijvers graag laten weten dat het goed met ze gaat.

En toch is het moeilijkste onderdeel van de reis niet het vertrek, niet de reis, maar de terugkeer.

Aan het einde van de reis ben jij getransformeerd, maar de wereld is hetzelfde gebleven. Hoe kom je dan weer terug in je oude omgeving?

Mijn terugkeer straks naar Nederland is voor mij de reden om actiever te gaan bloggen, en webinars te geven. Want dit vind ik pas echt spannend. En nu heb ik pas iets dat ik echt wil delen met de achterblijvers.

Wat ik ga delen is inspiratie om elke dag contact te maken met je ziel. Zoals je elke dag yoga kan doen, of elke dag mediteert, zo wil ik jou helpen om elke dag even stil te staan bij je innerlijk kompas.

Als je vergeet om dagelijks in te checken bij je ziel, dan leef je alleen in je gedachten, of in je emoties. Of op je telefoon. Maar daar sta je altijd open voor invloeden van buiten. Ideeën van anderen. Verwachtingen. Dogma’s. Marketing. Een constante druk om je eigen pad te verlaten en om anderen te volgen die iets aan jou kwijt willen, omdat zij zelf meer geld of invloed willen.

We leven in een wereld die ons aanspoort om het geluk in de buitenwereld te zoeken: een groot huis, veel geld, reizen, of mooie spullen.

Maar in de buitenwereld zul je nooit de leegte vullen die we voelen als je te weinig contact maakt met je ziel.

Als je jouw ziel dagelijks spreekt, dan twijfel je nooit meer wat je wilt doen vandaag. Of waarom. Of hoe. Je volgt gewoon je innerlijk kompas en dan volgt de rest vanzelf. Ook het geld.

Als je jouw innerlijk kompas vertrouwt en volgt dan ervaar je pas echte vrijheid, omdat je dan jouw eigen leven en je bedrijf zo vorm geeft zoals jij dat wilt, volgens de zin die jij eraan geeft.

Ik ga jou helpen om dat contact met je ziel te maken. Hoe je dat doet? Dat ga ik je uitleggen in het komende webinar op woensdag 19 juni, om 9 uur. Kom je ook?

Je kunt je hier aanmelden. Tot dan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *