Laat je draken voor je werken

Ik weet het uit ervaring. Je kunt van alles willen in je bedrijf, in je leven, maar als je last hebt van draken en trauma’s die onbewust je gedrag saboteren, dan probeer je naar de vijfde versnelling te schakelen terwijl je auto op de handrem staat.

Het gaat misschien wel, maar alleen op wilskracht. Als je zo werkt, dan krijg je hoogst waarschijnlijk last van stress-gerelateerde problemen, oververmoeidheid en psychische klachten.

Dit geldt vooral voor vrouwen, omdat wij de eerste generatie vrouwen zijn met de vrijheid om succesvol te worden, en meteen verwachten dat we dat gewoon moeten kunnen. Alsof een baby die net de eerste stapjes zet onmiddellijk gaat trainen voor de marathon.

Ik heb heel lang naar mijn draken gekeken om te begrijpen hoe ik mijn trauma’s kan helen, en of ik mijn draken zelfs kan vragen om me te helpen om mijn angsten te transformeren in mijn grootste schat: een diep inzicht in wie ik ben en wat ik op zielsniveau wil doen in mijn leven.

Daarin werd ik in de afgelopen maanden geholpen door een aantal Amerikaanse online trainingen en summits. Ik vond een overvloed aan specialisten, met precies die inzichten die ik moest horen om nog meer begrip – en compassie – te krijgen voor mezelf en voor anderen.

Ik leerde onder meer dat we allemaal last te hebben van trauma’s, omdat uit onderzoek blijkt dat die van generatie op generatie worden doorgegeven.

Het goede nieuws? Het is dus niet onze eigen schuld dat we last hebben van die handrem. Nog beter nieuws? We leren steeds beter hoe we onze draken kunnen promoveren van body guards naar supporters.

En daarom voel ik nu de behoefte om deze kennis en inzichten te delen, omdat dat het jou ook kan helpen om sneller en lichter door de transformatie heen te gaan, waarin jouw draken voor jou gaan werken en niet tegen je.

Ik wil beginnen met een gratis online training. Als je dat interessant vindt, dan kun je je daarna aanmelden voor een 5-delige interactieve training waarin we de diepte ingaan en we nog veel meer gaan delen.

Doe mee met de gratis online training “5 manieren om je draken voor je te laten werken, niet tegen je” op maandag 11 november om 11 uur.

 

Eerst  meer weten? Lees dan hier alle informatie.

De training wordt niet opgenomen, vanwege privacy. Hou de mails in de gaten, want ik ga de training in de weken erna herhalen (ook in het Engels).

BELANGRIJK: als je nu al weet dat je aan de 5-delige training mee wilt doen, stuur me dan een mail, want dan doe je mee voor een hele aantrekkelijke early bird aanbieding.

PS ik ben geen therapeut, en in deze serie gaan we trauma’s niet helen. Daarvoor is het belangrijk dat je goede professionele hulp zoekt. Maar misschien kunnen deze trainingen je wel helpen om uit te zoeken welke hulp het beste bij jou past.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *