Laten we buiten de lijntjes kleuren

Laten we buiten de lijntjes kleuren

Laten we de vrijheid vieren, verbinding omarmen en elkaar en onszelf het vertrouwen gunnen dat de reis het doel is en dat de reis dus altijd goed is, wat er ook gebeurt.

Laten we stoppen met onze keuzes steeds ter discussie te stellen, met twijfelen en piekeren en bang zijn en met negatieve gedachtenpatronen volgen omdat we het zo nu eenmaal gewend zijn.

Laten we ophouden met vast te houden aan de slechte ervaringen uit het verleden. Laten we die eens goed aankijken, ze bedanken voor wat ze ons hebben laten zien en ze dan voorgoed vaarwel zeggen.

Laten we ons gedragen als kinderen op de drempel van een vakantie. Vol grote verwachtingen en nog geen benul dat je die zou moeten temperen omdat je misschien teleurgesteld zal raken.

Laten we teleurstelling schrappen uit onze vocabulaire, omdat elke uitkomst goed is, wat ons ego er ook van vindt.

Laten we de gehechtheid aan een vast omschreven doel loslaten en het avontuur omhelzen.

Laten we allemaal onze intuïtie volgen vanuit het volste vertrouwen dat dit ons precies brengt waar we wezen willen, ook al hebben we nu nog geen idee waar dat dan precies is.

Laten we ophouden met werken vanuit controle en wilskracht. Laten we open staan voor het onverwachte, omdat dit nu juist het leven zo leuk maakt.

Laten we de verbinding met elkaar zoeken, ook als dat het gevaar oplevert dat je wordt afgewezen of dat je hart breekt. Omdat een leven waarin je durft te voelen uiteindelijk leuker is dan een leven waarin je elk risico vermijdt.

Laten we ophouden om steeds de goedkeuring van anderen te zoeken. Het is een illusie dat je het ooit krijgt, en het is een nog grotere illusie dat het belangrijk zou zijn.

Laten we ophouden om ons langs een lat te leggen van ‘hoe het hoort’ en ‘hoe het moet’ omdat perfectionisme het saaiste is dat je in je leven kunt meemaken.

Laten we ophouden om onszelf klein te houden. Op korte termijn zijn de mensen in je omgeving daardoor gerust gesteld, maar op langere termijn maak je jezelf diep ongelukkig.

Laten we beginnen met het zoeken naar de veiligheid in onszelf, niet in de zogenaamde zekerheden van een vette bankrekening, een groot huis en spullen de we niet nodig hebben.

Laten we weer gaan leven.

Laten we ons leven vullen met creativiteit, kleur en dynamiek. Laten we doen alsof een pratend wit konijn heel normaal is en een hypotheek niet.

Laten we onze draken omhelzen, omdat die ons vertellen dat we juist moeten gaan doen waar we het meeste bang voor zijn. Dit dit het begin is van een Reis van de Held(in) die je voert je door een transformatie naar Wonderland, maar alleen als je de eerste stap durft te zetten.

Als je nu al mee wilt op deze heldenreis, dan kun nog meedoen aan de (bijna) gratis online training. Meld je nu nog aan, want we zijn net begonnen en je kunt nu nog aanhaken.

Aarzel je nog over deze online training? Lees dan hier wat anderen erover zeggen.

Iets in mij was zo nieuwsgierig, dat ik het boek in één keer heb uitgelezen. Maar de combinatie me de online training maakte het voor mij compleet! Het was een magische reis waarbij ik een nomade tegen kwam met de wijsheid van vragen. Een zeer wijze wonderlijke vrouw die mij de essentie van m’n bedrijf liet voelen. Zonder dat ik daar bewust mee bezig was. De verbinding was tastbaar in haar vragen, de besproken thema’s en in de groep van ‘mede reizigers’. Door de begeleiding van Ellen, haar krachtige lessen en inspiratie ontstond een diepe van vrijheid. De vrijheid die ik nog dagelijkse voel en ervaar. Samen met de essentie van deze training – voor mij toch wel vertrouwen – kreeg mijn innerlijke bron van creatie vorm. Dank je wel Ellen! Voor wie je bent, als mens en businesscoach, dankbaar dat ik je op mijn pad ben tegengekomen.
Maroeska Ellen

Ik ben heel enthousiast over deze training! Hij is heel duidelijk, diepgaand en praktisch opgezet. Ellen deed zelf ook mee met de training en leerde ons o.a een andere manier om met onze angsten als ondernemer om te gaan. Die lessen hebben me voorgoed veranderd. En ik voel me inderdaad vol vertrouwen op mijn ondernemerspad. Kan hem iedereen aanraden!!
Margreet Jaspers

De online training is zo fijn, het heeft me weer in het juiste spoor gezet. De Facebookgroep is een hele waardevolle ondersteuning, je ervaringen kunnen delen of alleen al meelezen heeft mij gemotiveerd gehouden. Ellen is zeer betrokken en steekt echt veel energie en tijd in deze training om ons te helpen onze draken te doorzien en zo stappen te gaan maken om zichtbaar te worden, om vertrouwen te krijgen. Ik ben erg dankbaar voor deze online training waarbij je op een hele laagdrempelige manier heel professioneel begeleid wordt. Je kunt zo heel eenvoudig zelf gaan ervaren hoe professioneel en betrokken Ellen is, hoe ze jou op weg helpt naar dat wat jij verlangt.
Angelique van Kuijk

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *