Laten we buiten de lijntjes kleuren

Laten we buiten de lijntjes kleuren

Laten we de vrijheid vieren, verbinding omarmen en elkaar en onszelf het vertrouwen gunnen dat de reis het doel is en dat de reis dus altijd goed is, wat er ook gebeurt.

Laten we stoppen met onze keuzes steeds ter discussie te stellen, met twijfelen en piekeren en bang zijn en met negatieve gedachtenpatronen volgen omdat we het zo nu eenmaal gewend zijn.

Laten we ophouden met vast te houden aan de slechte ervaringen uit het verleden. Laten we die eens goed aankijken, ze bedanken voor wat ze ons hebben laten zien en ze dan voorgoed vaarwel zeggen.

Laten we ons gedragen als kinderen op de drempel van een vakantie. Vol grote verwachtingen en nog geen benul dat je die zou moeten temperen omdat je misschien teleurgesteld zal raken.

Laten we teleurstelling schrappen uit onze vocabulaire, omdat elke uitkomst goed is, wat ons ego er ook van vindt.

Laten we de gehechtheid aan een vast omschreven doel loslaten en het avontuur omhelzen.

Laten we allemaal onze intuïtie volgen vanuit het volste vertrouwen dat dit ons precies brengt waar we wezen willen, ook al hebben we nu nog geen idee waar dat dan precies is.

Laten we ophouden met werken vanuit controle en wilskracht. Laten we open staan voor het onverwachte, omdat dit nu juist het leven zo leuk maakt.

Laten we de verbinding met elkaar zoeken, ook als dat het gevaar oplevert dat je wordt afgewezen of dat je hart breekt. Omdat een leven waarin je durft te voelen uiteindelijk leuker is dan een leven waarin je elk risico vermijdt.

Laten we ophouden om steeds de goedkeuring van anderen te zoeken. Het is een illusie dat je het ooit krijgt, en het is een nog grotere illusie dat het belangrijk zou zijn.

Laten we ophouden om ons langs een lat te leggen van ‘hoe het hoort’ en ‘hoe het moet’ omdat perfectionisme het saaiste is dat je in je leven kunt meemaken.

Laten we ophouden om onszelf klein te houden. Op korte termijn zijn de mensen in je omgeving daardoor gerust gesteld, maar op langere termijn maak je jezelf diep ongelukkig.

Laten we beginnen met het zoeken naar de veiligheid in onszelf, niet in de zogenaamde zekerheden van een vette bankrekening, een groot huis en spullen de we niet nodig hebben.

Laten we weer gaan leven.

Laten we ons leven vullen met creativiteit, kleur en dynamiek. Laten we doen alsof een pratend wit konijn heel normaal is en een hypotheek niet.

Laten we onze draken omhelzen, omdat die ons vertellen dat we juist moeten gaan doen waar we het meeste bang voor zijn. Dit dit het begin is van een Reis van de Held(in) die je voert je door een transformatie naar Wonderland, maar alleen als je de eerste stap durft te zetten.

Ga je mee op reis? Kijk dan eens naar mijn aanbod of neem contact op.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *