Uitnodiging (bijna) gratis training met een waardevol e-book januari 2019

Ik hoor het heel vaak van ondernemers.

‘Ik geniet vrijheid als ik een succesvolle ondernemer ben met veel omzet’

‘Ik geniet vrijheid als ik locatie onafhankelijk werk of vaker op reis ga”

Maar ik weet inmiddels dat het niet waar is.

I’ve been there and got the t-shirts. Ik heb 3 jaar als digitale nomade geleefd en kan je het andere verhaal vertellen. En die ton omzet? Check. Ook binnen. Ik werd er niet gelukkig van.

Als je ondernemer bent en je wilt vrijheid, dan ga je ervan uit dat je het nog niet hebt. De natuurlijke neiging is om dan te gaan sleutelen aan de omstandigheden. Om aan de buitenkant aan de knoppen te gaan draaien.

  • We passen verschillende marketingtechnieken toe
  • We kopiëren de strategieën van andere ondernemers
  • We leren hoe we online programma kunnen maken
  • We verlangen naar passief inkomen
  • We willen misschien zelfs digitale nomade worden

Maar ik kan je beloven dat je daar de vrijheid niet vindt. Als je deze weg bewandelt, dan put je jezelf uit. Misschien bereik je het doel, maar je vergeet te genieten van de reis. Je vergeet te leven.

Ik hoor van zoveel ondernemers dat ze zoveel moeten. Dat het allemaal zoveel tijd kost. Het is moeilijk om goede keuzes te maken. Het is vaak nog moeilijker om in de actiestand te komen en te blijven. Om niet te blijven schaven en schrappen maar om naar buiten te treden met het moois dat je in de aanbieding hebt. We worstelen heel wat af in ondernemersland.

Hoe zit het dan met die vrijheid van ondernemers?

Dit is het geheim. Vrijheid vindt je niet door te sleutelen aan de omstandigheden. Vrijheid vindt je door te veranderen hoe jij tegen die omstandigheden aankijkt.

Echte vrijheid zit tussen je oren.

Als je daar de vrijheid ervaart:
• Kun je veel geld verdienen en er ook echt van genieten
• Kun je waar dan ook je werk doen zonder zorgen of je het allemaal wel goed doet
• Betere resultaten halen dan je ooit had durven dromen
• Niet alleen een betere ondernemer worden, maar ook een veel leuker mens
• Heb je genoeg (zelf)vertrouwen om de leukste klanten een prachtig aanbod te doen

Maar hoe vind je die vrijheid?

e-book-Vol-Vertrouwen-op-Weg-door-Ellen-de-Dreu-Life-and-Business-Coach

Dat leg ik je uit in een (bijna) gratis online training. Bij deze training ontvang je mijn boek “Vol Vertrouwen op weg naar Vrijheid: de reisgids voor een magisch verblijf in Wonderland”. Dit e-book bestaat uit 44 pagina’s (!) boordevol waardevolle en praktische tips om meer vrijheid te krijgen in je werk en in je leven.

Je ervaart meer vrijheid als je meer bewegingsvrijheid krijgt in de volgende vier elementen. Deze elementen vormen de hoofdstukken van het boek:

  1. Verbinding met jezelf en met je leukste klanten
  2. Openstaan voor wonderen en zichtbaar durven zijn
  3. Loslaten van beperkende gedachten en in de goede actiestand blijven
  4. Vertrouwen, elke keer weer, ook (en juist) als het spannend is

De online training sluit naadloos bij dit boek aan en bevat aanvullende informatie en opdrachten waarmee je direct aan de slag kunt. De training duurt vier weken en per week behandelen we één van de thema’s.

Ga je mee op reis? Meld je dan nu aan.

Ik bied deze training en het boek aan voor 7,95 euro ex BTW. Dit is een hele lage investering voor wat je ervoor terug krijgt.

Na je aanmelding ontvang je het e-boek “Vol Vertrouwen op weg naar Vrijheid” in je mail. In de vier weken erna ontvang je video’s met praktische opdrachten. Bovendien nodig ik je uit om lid te worden van een online forum. Je maakt de reis samen met andere ondernemers en als je wilt kun je elkaar wederzijds inspireren en ondersteunen.