Psssst je mag even meegluren

Wanhoop. Geldzorgen. Een bloedmooie Spaanse taalleraar. En vertrouwen. Bakken vol met vertrouwen. Het komt allemaal langs in deze video, die ik gisteren live heb opgenomen in de besloten Facebook groep die hoort bij de (bijna) gratis online training “Vol Vertrouwen op weg naar Vrijheid.”

We zijn nu een maand onderweg met de training. Per week bespreken we een essentieel ingrediënt waarmee je meer vrijheid krijgt in je bedrijf en in je leven. Na verbinding, loslaten en openen is dit de laatste les: leven vanuit vertrouwen en niet vanuit angst.

Ineens heb ik besloten om de video uit deze training met iedereen te delen. Omdat het me aan mijn hart gaat dat ik zoveel ondernemers ken die blijven hangen in angsten en twijfels. Omdat ik je uit eigen ervaring kan vertellen hoe je leven verandert als door je angsten heen gaat, als je blijft vertrouwen no matter what. Omdat ik inmiddels heb weet dat je echte vrijheid pas bereikt als je vol vertrouwen al je draken verslaat.

Daarom deel ik mijn verhalen graag met jou. Ja, het kost je nu 15 minuten van je tijd, maar als je daarmee geïnspireerd raakt om te vertrouwen en door te gaan, dan scheelt het je 15 weken uitstelgedrag. Dat is een goede deal, toch?

Dit is de link naar de video: https://vimeo.com/296500494

Het wachtwoord is: Les4Vertrouwen

Tot slot wil ik nog een keer op wijzen op de live workshop op 31 oktober, waarin jij meteen de eerste draak verslaat in jouw reis van de held. Kom je ook? Hier vind je meer informatie.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *