Snipperdag van de Held

Ondernemen is eigenlijk best eenvoudig…

Je hebt een verlangen, een talent, een missie, een gave, iets wat jij wilt delen.

Je kent een groep potentiële klanten met een urgente vraag (en liefst een beetje geld).

Vanuit jouw expertise maak jij een aanbod waarmee jouw klant het probleem oplost.

De klant is zo tevreden dat deze jou gaat aanbevelen bij andere klanten.

Klinkt simpel? Als dat echt zo was, dan was iedereen rijk. Waarschijnlijk heb jij al heel wat beren op de weg zien staan. De stappen zijn helder. We struikelen pas als we het willen gaan doen…

Dan blijkt ondernemen ineens op een reis van de held, met draken bij elke stap.

Laten we beginnen bij het begin. Elke reis begint met de eerste stap.

Je hebt een verlangen. Je kent een groep potentiële klanten met een urgente vraag.

En die passen op elkaar!

Als je zowel jouw verlangen als de vraag van de klant helder hebt en ook nog de match tussen beide, dan heb je een stevig fundament onder jouw bedrijf.

Maar als je dat fundament niet hebt, of niet helemaal, dan kan het zijn dat je bedrijf een beetje gammel wordt. Je houdt het niet droog, in alle opzichten. In het ergste geval ga je failliet of raak je burn out.

Hoe kom je er nu achter wat jouw verlangen is, en wat de urgente vraag is van je klant, en of daar een match is?

Ik ken ondernemers die hier jaren mee bezig zijn met deze vragen…en dat is zo zonde van de tijd.

Daarom organiseer ik een live bijeenkomst waarin ondernemers elkaar helpen om deze vragen te beantwoorden. Samen sta je sterker. Zie je meer. Kom je verder.

De workshop is voor beginnende en gevorderde ondernemers. Ook als je al een tijdje bezig bent is het goed om weer eens heel bewust contact te maken met het fundament: een check of er niet stiekem ergens rot is opgetreden, wat snel erger wordt als je er niet op tijd bij bent. Of misschien ben je toe aan een nieuwe doelgroep?

Ik zal helpen om een sfeer te creëren waarin we maximaal creatief zijn en iedereen blij weer naar huis gaat, met een zak vol nieuwe inspiratie en daadkracht, en een minimum aan twijfel.

Als je deze match eenmaal gemaakt hebt dan kun je (opnieuw) los met je bedrijf. Dus gun jezelf deze kans om samen met andere ondernemers deze puzzel te leggen, zodat je vol vertrouwen verder kunt.

Kom je ook? Hier kun je je aanmelden

Wanneer? Woensdag 31 oktober. Inloop vanaf 10:30 uur, start om 11:00 uur. Neem zelf je lunch mee. We werken tot 17 uur met gelegenheid om na te praten. Je kunt ook blijven eten en zelfs overnachten! Stuur me wel even een mailtje als je daar belangstelling voor hebt (eten of overnachten of allebei), dan gaan we dat verder organiseren.

Waar? We werken in het natuurhuis op natuurkampeerterrein Morgenrood in Oisterwijk, in het prachtige natuurgebied de Kampina. Meer informatie volgt na je aanmelding.

Hier kun je je aanmelden

PS: ken je ondernemers voor wie dit ook interessant is? Nodig ze vooral uit! Hoe meer zielen….