Vertrouwen voor Vrouwen: drakentraining deel 2

 

Vertrouwen. Vrijheid. Draken.

Die horen bij elkaar.

Je kunt pas echt genieten van je vrijheid als je vanuit vertrouwen kunt ondernemen.

Je kunt pas echt ondernemen vanuit zelfvertrouwen als je vrienden bent met al die onzichtbare draken die je veilig willen houden, en die daarom zo vaak op de handrem duwen.

Als je (zelf)vertrouwen hebt, dan ga je vanzelf minder piekeren. Minder uitstellen. Minder jezelf ter discussie stellen. Dan kun je makkelijker kiezen. Dan kom je sneller in de actie. Dan hebben je acties meer resultaat.

Maar hoe doe je dat dan? Hoe maak je vrienden van je draken? Hoe krijg je meer (zelf)vertrouwen? Hoe kun je meer genieten van de vrijheid die het ondernemen je biedt?

Daarover gaat deze training. In deze gratis online training leer je 5 praktische tips om je draken voor je te laten werken en niet tegen je.

In dit tweede deel gaan we het hebben over het lijf. Want dit is de plek waar je draken wonen, en waar je (letterlijk en figuurlijk) meer bewegingsvrijheid voor jezelf kunt creëren.

Laat je me weten wat er bij je opkomt als je deze video bekijkt? Ik kijk ernaar uit! Laat een reactie achter onder de video of stuur me een mail.

Weet je mensen voor die deze training ook interessant is? Je kunt deze link met ze delen, dan kunnen zij zich aanmelden en krijgen ook zij de video’s in de mail.

Ellen de Dreu

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *