Vertrouwen voor Vrouwen drakentraining deel 3

 

 

“Er komt hier geen trein hoor” zei ik tegen een stel dat in een bos stonden te wachten. “Klopt”, zeiden ze, “we wachten op de kinderen”.

Ik was alweer doorgelopen, toen ik ineens bedacht dat zij de perfecte figuranten zouden zijn in de video die ik net aan het maken was. De man keek bedenkelijk maar de vrouw zei meteen ja. Ook toen ik vertelde wat we zouden gaan doen. En dus liepen wij ineens achter elkaar aan te rennen, terwijl de oudste zoon de video maakte en een paar voorbijgangers verbaasd bleven kijken.

Blijf vooral kijken tot het einde van de video, want we bedachten tijdens het rennen nog iets leuks. Dat is het grote geschenk van onverwachte ontmoetingen. Dan gebeuren er onverwachte dingen. Zo werkt dat in het leven, en ook in je bedrijf.

Dit verhaal sluit mooi aan bij het thema van deze video. Ik reis al heel lang alleen, dus ik vind het niet zo spannend om dit soort dingen gewoon te vragen. Maar heel veel mensen zouden dit niet durven. Net zoals heel veel ondernemers niet durven te bellen naar potentiële klanten, of om hun verhaal te doen voor een groep.

Maar als jij klanten wilt als ondernemer, dan moet je durven het contact aan te gaan. En daarvoor is het belangrijk dat je weet welke draken in de weg staan en hoe je daaraan voorbij komt.

Laat je me weten wat deze video bij je oproept? Ik ben benieuwd.

En natuurlijk hoor ik het ook heel graag als je belangstelling hebt voor de vervolgtraining! Er zijn nog een paar plekken vrij in de groep.

Hier lees je alle informatie. We beginnen al in januari 2020 dus wacht niet te lang. En gun jezelf de kans om van dit komende jaar een knalfuif te maken waarin je al je plannen waarmaakt.

Neem contact met me op en ik vertel je meer.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *