Workshop “Ontmoet de held in je bedrijf: visualiseer en creëer je mooiste plannen”

Als je ondernemer bent, heb je vaak veel verschillende wensen en plannen. Als je een beetje een creatieve ondernemer bent, dan heb je vaak teveel wensen en nog meer plannen.

De kans bestaat dat je verdwaalt in het proces om je plannen uit te voeren. Waar begin je? Is het wel een goed idee om dit plan uit te voeren? Kun je toch niet beter iets anders gaan doen? Wat als je geen klanten kunt vinden? Wat als je ineens teveel klanten krijgt en overbelast raakt? Hoe hou je overzicht, hoe hou je het vol, hoe zorg je dat je niet verveeld raakt als je het plan eenmaal hebt uitgedacht?

Al deze vragen vinden plaats in ons hoofd. Dit is ook de plek waar ons ego huist. Vaak raken onze plannen verweven met angsten, belemmerende gedachten of (keuze)stress. Het kost moeite om focus te houden. Om contact te blijven houden met ons verlangen. Om te blijven vertrouwen in het proces. Om het geduld te bewaren en door te zetten, zeker als we weerstand of tegenslag ervaren.

Als je je in dit scenario herkent, dan nodig ik je van harte uit om deel te nemen aan de workshop ‘Ontmoet de held in je bedrijf: visualiseer en creëer je mooiste plannen’ op 11 september in Amsterdam.

In deze workshop nodig ik je uit om op reis te gaan met je plan, met je verlangen, zelfs al is het maar een vaag idee. Ik begeleid je om de 12 fasen van de Reis van de Held te lopen, met dit plan onder je arm.

Ik leg je uit welke fasen je tegenkomt en wat de kansen en de draken zijn in elke fase. Ik nodig je uit om uit je hoofd te stappen, en in je gevoel, in je verbeeldingskracht en in het vertrouwen. Als je plan zich zo ontvouwt, dan weet je ineens wat je wilt doen, en waarom, en ook hoe je het wilt uitvoeren.

De kans dat je jouw plannen werkelijkheid laat worden is nu ineens vele malen groter en ook dat je daar de juiste (aantallen) klanten voor vindt. Bovendien hervindt je het vermogen om te genieten van de reis, zelfs als je draken op je pad vindt. Je hoeft je niet te laten verlammen door je twijfels, maar je presenteert je plan stralend en vol vertrouwen aan iedereen die het horen wil.

Meer ga ik er nu niet over zeggen, want dan is de magie straks weg. Kom naar de workshop, ga mee op reis en ervaar wat jouw held je te vertellen heeft.

Praktische details:

Datum: 11 september
Locatie: Centrum de Roos in Amsterdam
Kosten: 37 euro ex BTW

Programma:
13:00 – 13:30 aankomst
13:30 – 17:00 workshop
17:00 – 20:00 picknick in het Vondelpark

Je kunt je hier aanmelden

Aan het einde van de workshop zal ik je meer vertellen over mijn nieuwe programma, waarin ik ondernemers help om vol vertrouwen aanbod te maken, te verkopen en om zichtbaar te worden. In dit programma volgen we ook de stappen van de Reis van de Held. Zo doorloop je een persoonlijk transformatieproces naar de ondernemer die jij wilt zijn en leer je tegelijkertijd hoe jij jouw klanten door een transformatieproces kunt begeleiden.

Als het regent, kunnen we misschien in de buurt ergens samen eten. Als je wilt blijven picknicken, neem dan zelf eten en drinken mee en ook iets om op te zitten (en misschien een extra jas).

Kom je ook? Meld je dan wel even aan.